Paletni regali

Paletni regali, velika nosivost, kvalitet koji garantuje firma Stanković je neminovan! Nosivost paletnih regala od 500 do 2000 kilograma!

Kvalitet naših usluga predstavlja naš primarni interes, imajući u vidu zadovoljstvo naših klijenata.

Proizvodnja kvaliteta! To načelo filozofije naše firme strogo se primenjuje u proizvodnji. Garantujemo sigurnost standarda najvišeg stepena! 

Organizujte svoj skladišni prostor!

Paletni regali imaju široku primenu u opremanju skladišnog prostora, za sve vrste robe u paletiranom stanju za opterećenja od 500 do 2000 kg po paletnom mestu.

Shodno tome se i vrši projektovanje njihove nosivosti i maksimalnog opterećenja statičke stabilnosti kao i maksimalnog dozvoljenog opterećenja nosećih elemenata (stubova i poprečnih letvi) u koje se ulaže željeni teret.

Elementi nosećih letvi se izrađuju od profilisanog lima sa određenim poprečnim presekom i debljinom u zavisnosti od traženog opterećenja po paletnom mestu.

Paletne regale karakteriše niz korisnih pojedinosti počev od izbora dimenzija i nosivosti do mofularnog sistema montaže, kao i veliko iskorišćenje raspoloživog prostora.

Elementi regala su zaštićeni cinkovanjem ili plastifikacijom u zavisnosti od modela za raženu nosivost!

Foto galerija

Paletni regali

Zatražite ponudu

Paletni regali

Napomena: Poštovani klijenti, u ovom zahtevu svako polje je *obavezno polje. Morate popuniti kompletnu formu radi lakšeg uspostavljanja saradnje. Vaš Metalac Stanković

Metalac Stanković Svrljig – kao porodična zanatska radnja posluje od 1982 godine.
Kontaktirajte nas, a mi ćemo se potruditi da Vaš teret bude lakši.