Paletni regali

Paletni regali, velika nosivost, kvalitet koji garantuje firma Stanković je neminovan! Nosivost paletnih regala od 500 do 2000 kilograma!

Kvalitet naših usluga predstavlja naš primarni interes, imajući u vidu zadovoljstvo naših klijenata.

Proizvodnja kvaliteta! To načelo filozofije naše firme strogo se primenjuje u proizvodnji. Garantujemo sigurnost standarda najvišeg stepena! 

Organizujte svoj skladišni prostor!

Paletni regali imaju široku primenu u opremanju skladišnog prostora, za sve vrste robe u paletiranom stanju za opterećenja od 500 do 2000 kg po paletnom mestu.

Shodno tome se i vrši projektovanje njihove nosivosti i maksimalnog opterećenja statičke stabilnosti kao i maksimalnog dozvoljenog opterećenja nosećih elemenata (stubova i poprečnih letvi) u koje se ulaže željeni teret.

Elementi nosećih letvi se izrađuju od profilisanog lima sa određenim poprečnim presekom i debljinom u zavisnosti od traženog opterećenja po paletnom mestu.

Paletne regale karakteriše niz korisnih pojedinosti počev od izbora dimenzija i nosivosti do mofularnog sistema montaže, kao i veliko iskorišćenje raspoloživog prostora.

Paletni regali su idealni za organizaciju skladišnog prostora jer omogućavaju efikasno skladištenje robe na paletama, optimizuju prostor i poboljšavaju logistiku. 

Oni su pogodni za širok spektar primena, uključujući skladištenje teških tereta, brzu distribuciju robe, kao i za industrije koje zahtevaju redovno pristupanje velikim količinama zaliha. 

Osim toga, paletni regali su prilagodljivi i mogu se konfigurisati da odgovaraju specifičnim potrebama skladišta, čime se povećava efikasnost i produktivnost.

Organizujte svoj skladišni prostor sa paletnim regalima i osigurajte sigurno, stabilno i pristupačno skladištenje za sve vrste proizvoda.

Naši paletni regali predstavljaju idealno rešenje za skladištenje velikih količina robe na paletama. 

Izrađeni od visokokvalitetnog čelika, garantuju dugovečnost i stabilnost. Prilagodljivi su i modularni, omogućavajući vam da optimizujete skladišni prostor prema vašim potrebama. 

Bilo da se radi o skladištu maloprodaje, distribucijskom centru ili proizvodnom pogonu, naši paletni regali olakšavaju organizaciju i pristup paletizovanoj robi, povećavajući efikasnost i smanjujući vreme potrebno za manipulaciju. 

Osim standardnih dimenzija, nudimo i mogućnost izrade regala po meri, kako bismo zadovoljili specifične zahteve vašeg poslovanja.

VIDEO

Paletni regali
Play Video about Paletni regali

Elementi regala su zaštićeni cinkovanjem ili plastifikacijom u zavisnosti od modela za raženu nosivost!

01.

Raznovrsni modeli paletnih regala prilagođavaju se specifičnim potrebama skladištenja, omogućavajući efikasno iskorišćenje prostora i laku dostupnost robe.

02.

Modularna konstrukcija paletnih regala omogućava lako prilagođavanje visine i širine polica, pružajući fleksibilnost u skladištenju različitih vrsta tereta.

03.

Napredne tehnike zaštite, uključujući cinkovanje i plastifikaciju, štite elemente regala od korozije, produžavajući njihov vek trajanja i osiguravajući sigurnost skladištenog materijala.

04.

Opterećenje koje paletni regali mogu da izdrže precizno je definisano, osiguravajući stabilnost i bezbednost pri skladištenju teških tereta, što ih čini idealnim rešenjem za industrijsku upotrebu.

Foto galerija

Paletni regali